Gdzie byliście na wakacjach? - Wersja do druku +- Wrocławskie forum dyskusyjne - dyskusyjne.wroclaw.pl (http://dyskusyjne.wroclaw.pl) +-- Dział: Forumowicze (/forum-3.html) +--- Dział: Turystyka (/forum-8.html) +--- Wątek: Gdzie byliście na wakacjach? (/thread-6.html) |
Gdzie byliście na wakacjach? - admin - 09-02-2014 10:28 PM Jak tam było z waszymi tegorocznymi wakacjami? Pochwalcie się gdzie spędzaliście swoje urlopy oraz jak wam miną ten czas Ja byłem w Polsce na mazurach, pływałem sobie na żaglówce RE: Gdzie byliście na wakacjach? - Sonar - 09-02-2014 11:22 PM ja zwiedzałem Grecję i jej ruiny chociaż nie, większość czasu spędziłem na plażach RE: Gdzie byliście na wakacjach? - Gissag - 09-02-2014 11:31 PM ja dopiero jadę we wrześniu na urlop teraz gdy tutaj robi się zimno ja jadę wygrzewać kości nad morze śródziemne do rodziny mieszkającej we włoszech RE: Gdzie byliście na wakacjach? - Polia - 09-03-2014 05:55 PM fajnie ja w tym roku zaliczyłam dwa krótkie wyjazdy w dwa zupełnie inne miejsca: Bieszczady i polskie wybrzeże RE: Gdzie byliście na wakacjach? - Meggia - 09-03-2014 10:52 PM ja nie byłam jeszcze nigdzie, dopiero w październiku lecę na Kretę na takie wakacje to warto czekać ;D RE: Gdzie byliście na wakacjach? - Viktor - 09-05-2014 07:28 PM ja to zwiedziłem w tym roku kilka niemieckich miast Kolonie, Dortmund, Bonn, Berlin i kilka mniejszych |