praca, czy studia - Wersja do druku +- Wrocławskie forum dyskusyjne - dyskusyjne.wroclaw.pl (http://dyskusyjne.wroclaw.pl) +-- Dział: Forumowicze (/forum-3.html) +--- Dział: Praca (/forum-5.html) +--- Wątek: praca, czy studia (/thread-2.html) |
praca, czy studia - admin - 09-02-2014 09:51 PM Mam dylemat jaką drogę obrać w mojej najbliższej przyszłości. Mam wybór pomiędzy pójściem do pracy i zarabianiem własnych pieniędzy, albo pójściem na studia i nie posiadaniem pieniędzy. Co teraz według was jest bardziej opłacalne? RE: praca, czy studia - Meggia - 09-02-2014 10:45 PM pójść na studia, załapać się na stypendium i dorabiać w weekendy RE: praca, czy studia - Polia - 09-03-2014 04:55 PM jest to jakiś pomysł albo iść na dzienne i dorabiać, też się da, wszystko zależy od kierunku studiów, nasze motywacji i tego, jak sobie zorganizujemy czas RE: praca, czy studia - Voli - 09-03-2014 06:40 PM zdecydowanie studia!!! bez tego ani rusz, nawet jako sprzątaczki nikogo nie przyjmą; kwalifikacje to teraz podstawa RE: praca, czy studia - Meggia - 09-03-2014 10:41 PM dokładnie; szkoda tylko że ich zdobycie nie daje nam ani podwyżek ani awansu tylko własną, wewnętrzną satysfakcję i kolejne linijki tekstu w CV ;/ RE: praca, czy studia - Gissag - 09-05-2014 08:04 PM co wy gadacie, przecież ludzie ze studiami nie będą pracować jako sprzątaczki, ludziom chyba się w głowach poprzewracało w tych firmach, ludzie z papierem mają dużo większe ambicje, prędzej wyjadą za granicę zmywać za 1000 euro, niż tutaj za 1200zł, gdzie ja żyje <olaboga> |