opuchnięcia pod oczami - Wersja do druku +- Wrocławskie forum dyskusyjne - dyskusyjne.wroclaw.pl (http://dyskusyjne.wroclaw.pl) +-- Dział: Forumowicze (/forum-3.html) +--- Dział: Kobiety (/forum-6.html) +--- Wątek: opuchnięcia pod oczami (/thread-17.html) |
opuchnięcia pod oczami - Meggia - 09-02-2014 10:51 PM dziewczyny, pomóźcie!! nie wiem jak sobie z nimi radzić ;/ próbowałam już roll-onów pod oczy, okładów z rumianku, przykładania kostek lodu.... nic nie pomaga ;( obojętnie czy się wyśpię czy nie oczy mam podpuchnięte może macie na to jakieś sprawdzone sposoby? RE: opuchnięcia pod oczami - Sonar - 09-02-2014 11:08 PM hmmm... a może po prostu to taka twoja genetyka, miałem koleżankę, która miała takie oczy od urodzenia. RE: opuchnięcia pod oczami - Polia - 09-03-2014 05:20 PM a próbowałaś preparatów z kofeiną? może pomogą. wypróbuj też tabletki odwadniające - może opuchnięcia do po prostu nagromadzona woda? RE: opuchnięcia pod oczami - Voli - 09-03-2014 06:46 PM mam podobny problem - próbowałam naprawdę wielu rzeczy, serio; kosmetyczna mnie zobaczyła i powiedziała, że taka moja uroda i nic z tym nie zrobię: faktycznie, na zdjęciach z dzieciństwa też miałam takie podpuchnięcia pogodziłam się już z tym i mam spokój. może u ciebie jest podobna sytuacja? RE: opuchnięcia pod oczami - Inna - 09-03-2014 09:18 PM czasami takie opuchnięcia tylko dodają uroku ;D, popatrzcie np. na takiego Benicio del Torro ;D RE: opuchnięcia pod oczami - Mariana - 09-03-2014 09:46 PM noooo!!! to dopiero facet bez tych charakterystycznych oczu nie wyglądałby przecież aż tak uroczo |